دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 1820 KB
تعداد صفحات : 47
بازدیدها : 215
برچسبها : طرح کارآفرینی خیار گلخانه ای گیاهان گلخانه ای
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلپروژه کارآفرینی کشت گیاهان گلخانه ای، خیار
مقدمه
نرخ بالای رشد جمعیت از یک سو و کاهش وسعت اراضی حاصلخیز به دلیل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتی از سوی دیگر، ضرورت استفاده بهینه از امکانات موجود را بیش از پیش می نماید. بطور کلی افزایش تولید محصولات کشاورزی به دو طریق میسر می باشد، یکی از طریق افزایش سطح زیر کشت و دیگری افزایش عملکرد محصول در واحد سطح. روش اول بنابر دلایل فوق الذکر قابل اجرا نیست، لذا بایستی با استفاده از تکنولوژی های جدید نسبت به افزایش میزان تولید در واحد سطح اقدام نمود. تولید صیفی جات گلخانه ای یکی از مصادیق تولید بیشتر در سطح کمتر می باشد. یکی از محصولاتی که در کشت گلخانه ای صیفی جات مورد توجه قرار گرفته است، خیار تیریپلوئید می باشد که هر بوته آن در یک دوره کشت به طور متوسط بیش از بیست و دو کیلو گرم محصول تولید می نماید. بذر این خیار هیبرید بوده و خیار حاصله پارتنوکارپ ( بدون تخم ) و قلمی خواهد بود. به دلیل مسدود بودن محیط، کنترل شرایط اقلیمی از قبیل دما و رطوبت و همچنین آفات و امراض به راحتی مقدور بوده و دوره رشد محصول حدود شش ماه به طول می انجامد. در این دوره محصول هر سه روز یک بار قابل چیدن است.
به ساختمانی اطلاق می شود که با مواد شفاف برای عبور طبیعی نور جهت رشد و نمو گیاهان پوشانده شده است. این ساختمان بطور مصنوعی گرم می شود و با دیگر ساختمان های مناسب پرورش گیاه مثل شاسی های سرد و بسترهای گرم متفاوت است زیرا ارتفاع و اندازه کافی برای کارکردن فرد در داخل آن وجود دارد.
1 - مهمترین عامل نور است. تأمین نور برای گیاهان گلخانه ای بسیار مهم است. در روزهای ابری و زمستانی و در مناطقی که مقدار نور کمتر است از نورهای مصنوعی استفاده می کنند و گلخانه ها باید در جهتی ساخته شوند که در جهت نور باشند.
2 - تأمین حرارت : بهترین نوع سوخت گاز است اما برخی افراد از گازوئیل و نفت استفاده می کنند، اما تمیزترین سوخت گاز است.
3 - مساحت گلخانه ها را می توان بسته به سلیقه خود انتخاب کرد. می توان مساحت زیاد در نظر گرفت یا اینکه گلخانه ها را با مساحت های کوچکتر تشکیل داد. بستگی به تأمین گرما در گلخانه و سلیقه خود شخص و شکل زمین دارد.
4 - استفاده از بادشکن: بهتر است گلخانه ها به صورتی ساخته شوند که جهت باد را منحرف کند و در جهت باد نباشد. می توان دیوار چینی کرد ولی هزینه زیادی دارد و یا از درختان بادشکن مانند سرو، کاج و چنار استفاده کرد. البته باید فاصله گلخانه تا این درختان 5/2 برابر طول درختان باشد. مثلاً اگر طول درخت 20 متر باشد طول فاصله گلخانه تا این درختان 50 متر انتخاب شود.
فهرست
الف) خلاصه طرح
ب) مقدمه
پ) سرمایه گذاری ثابت
ت) زمین
ث) محوطه سازی
ج) ساختمان
چ) ماشین آلات
ح) تأسیسات
خ) وسایل نقلیه
د) تجهیزات اداری
ذ) هزینه های قبل از بهره برداری
ر) سرمایه ثابت
ز) استهلاک
ژ) تعمیرات
س) سوخت و انرژی
ش) پرسنل
ص) هزینه کل
ض) خرید مواد اولیه
ط) فروش
ظ) سرمایه در گردش
ع) سرمایه گذاری کل
غ) اخلاق درکسب و کار
ف-1) مقدمه
ف-2) مهمترین دستاوردهای
کشتهای فشرده ی گلخانه ای
ف-3) رسیدن به هدف
ق) مفهوم گلخانه
ک) انواع گلخانه
ک-1) اسکلت گلخانه
ک-2) پوشش گلخانه
گ) فاکتورهای اساسی رشد گیاه
گ-1) نور
گ-2) درجه حرارت
ل) محل مناسب گلخانه
م) بازار مشتریان
م-1) مقدمه
و) پیامد نصب تجهیزات مدرن
ه) مبارزه ی بیولوژیکی
ی) پایان
خرید و دانلود آنی فایل