دسته : مالی
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 502 KB
تعداد صفحات : 30
بازدیدها : 538
برچسبها : تحلیل تکنیکی مدیریت سرمایه گذاری جونز
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلدسته: مدیریت سرمایه گذاری، مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته- مدیریت مالی-حسابداری- اقتصاد فرمت: پاورپوینت (Powerpoint)
کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف جونز ترجمه دکتر رضا تهرانی و عسکر نوربخش از جمله منابع مهم درس مدیریت سرمایه گذاری در سطح کارشناسی ارشد و دکتری می باشد. این فایل شامل پاورپوینتفصل پانزدهماین کتاب با عنوان تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) بوده که در 30 اسلاید طراحی شده است.
جهت دانلود فصول دیگر کتاب مدیریت سرمایه گذاری جونز ترجمه تهرانی و نوربخش بر روی مدیریت سرمایه گذاری جونز کلیک کنید تا به لیست همه فصلهای این کتاب دسترسی داشته باشید.
فهرست مطالب
مقدمه
تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) چیست؟
منطق تجزیه و تحلیل تکنیکی
استفاده از روش تجزیه و تحلیل تکنیکی به منظور انتخاب سهام عادی
تئوری داو
اساس مفهوم تئوریداو
خط بالا- پایین (افت و خیز بازار)
میانگین متحرک
افت و خیزهای جدید
حجم معامله
نقدینگی صندوق های مشترک سرمایه گذاری
نسبت فروش استقراضی
نظریه مخالف
شاخص های عمده و مهم نظریه مخالف
تئوری معاملات خرد
نسبت اختیار خرید و فروش سهام
تجزیه و تحلیل سهام خاص ( به صورت سهام منفرد)
شاخص های تکنیکی
نمودارهای الگوهای قیمتی
توان نسبی
برخی استنتاجات در خصوص تجزیه و تحلیل تکنیکی
**************
مقدمه
تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) یکی از روشهای سنتی انتخاب سهام عادی است و کاملاً متمایز از روش بنیادی است.
اگر چه روش تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) یک روش قدیمی است و به اواخر دهه 1800 میلادی بر می گردد ولی بکارگیری این روش برای گزینش سهام عادی همواره با بحث و جدل همراه بوده است. در نگاه اول به نظر میرسد روش تجزیه و تحلیل تکنیکی (نموداری) یک روش قابل قبول و متداولی باشد ولی در د دهه اخیر این روش با چالش هایی همراه بوده است.
اگر بخواهیم تعریفی از روش تجزیه و تحلیل تکنیکی ارائه کنیم می توان گفت که این روش عبارت است از بکارگیری داده های خاصی از بازار به منظور تجزیه و تحلیل وضعیت کلی بازار سهام و سهام عادی بصورت جداگانه. اغلب به این روش روش تجزیه و تحلیل بازار یا تجزیه و تحلیل داخلی نیز گفته می شود برای اینکه در این روش از طریق ثبت داده های مربوط به سهام به بررسی عرضه و تقاضای سهام در کل بازار پرداخته می شود.
بر خلاف روش بنیادی که بر داده هایی از قبیل سود سهام، فروش، نرخ های رشد و یا قوانین و مقررات دولتی مبتنی است، روش تجزیه و تحلیل تکنیکی مبتنی بر داده های منتشر شده بازار است.
...
در زیر نیز بخشهایی از متن انتهایی فصل پانزدهم کتاب مدیریت سرمایه گذاری چارلز پی جونز با ترجمه تهرانی و نوربخش جهت نمونه آورده شده است
تجزیه و تحلیل های تکنیکی معمولاً به کسانی نسبت داده می شود که به خاطر سهولت فهم این مطلب که روند قیمت های سهام در طول زمان قابل تکرار بوده و یا شاخص های خاصی با تغییرات آتی قیمتبازار ارتباط دارند دست به مطالعاتی در حیطه سرمایه گذاری ها زدند. اغلب مردم با توجه و نگاه اولیه به نمودارها، فوراً می توانند الگوهای تغییر قیمتی و روند آن را مشاهده کنند و فهم آن برای هر کسی آسان است.
محققین دانشگاهی معمولاً نسبت به تجزیه و تحلیل تکنیکی با شک و تردید عمل می کنند. یکی ازدلایل این قضیه این است که روش های مربوط به تجزیه و تحلیل تکنیکی نتوانسته اند ارزش و استحکام خود را ثابت نمایند.
...
خرید و دانلود آنی فایل