دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1178 KB
تعداد صفحات : 154
بازدیدها : 337
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 7000 تومان
خرید این فایلچکیده
با توجه به برنامه های توسعه معادن و افزایش ظرفیت که برنامه تولید این شرکت برای سال 1382 بمیزان 500000 تن زغالسنگ کنستانتره پیش بینی گردیده است. لذا دفتر فنی وطراحی شرکت با مساعدت و رهنمودهای مدیریت محترم شرکت اقدام به تهیه طرح بازگشایی و تجهیز بلوک 15 لایه13 معدن کارمزد (تونل 5) جهت دستیابی به تولید خام سالانه 18000 تن می نماید .
طرح پیوست شامل راه حلهای مسائل عمده فنی، واریانت های بازکردن و آماده سازی برنامه زمانی، تناژ زغال استخراجی، میزان و سرعت عملیات پیشروی ، حمل ونقل بیرونی و زیرزمینی ، تهویه وبرق رسانی، هوای فشرده، آبکشی و آبرسانی وشاخصهای فنی اقتصادی می باشد که بر اساس نرم ها وقواعد متداول در معادن زغال شرکت زغالسنگ البرزمرکزی تهیه گردیده است.
مقدمه
میلیونها سال مواد معدنی دردل خاك مدفون بودهاند و بشر به پیروی از نیازهای تدریجی خود اقدام به كشف و بهره برداری از آنها نموده و پس از اعمال فرآیند های مناسب محصولات قابل استفاده در امور مختلف از آنها به دست آورده است .
تنوع مواد معدنی و كاربردهای متعدد هر یك از آنها سبب شده كه این مواد به طور چشم گیری در زندگی روزمره بشر ایفای نقش كرده و در نتیجه استخراج معادن شاخهای از فنون و علوم متداول گردد . مسلم است كه كلیه نیازهای بشر باید از كرهزمین تامین شود و پتانسیل كشاورزی و ذخایر معدنی دو منبع اصلی تامین این نیازها بوده است.
معدن ، بی تردید یكی از منابع مادر و بسیار مهم هر كشوری به شمار میآید. هر چند ممكن است سهم معدن در تولید ناخالص ملی به ظاهر اندك باشد ، اما رونق آن در افزایش میزان تولید صنایع دیگر تأثیر به سزایی دارد و بسیاری از این صنایع به آن وابستهاند. به همین خاطر توجه خاص به معادن ، تأثیر قابل ملاحظه ای بر اقتصاد كشور می گذارد. در ایران این موضوع اهمیت دو چندان دارد ، زیرا رونق معادن می تواند اقتصاد كشور را از حالت تك بعدی بدان نیز خارج كند . ایران از نظر ذخایر معدنی بسیار ثروتمند است و بهره گیری صحیح و وسیع از این منبع عظیم می تواند سبب رشد اقتصاد و بهبود سطح زندگی مردم گردد .
زغال سنگ ، نفت ، گاز ، فلزات گرانبها ، فلزات استراتژیك ،خاكهای صنعتی ، مصالح ساختمانی ، همه و همه مواد معدنی هستند كه از دل كوهها و دشتهای كره خاكی استخراج و بعضاَ طی مراحل مختلف ، فرآوری شده و مورد مصرف قرار میگیرد.
در این میان زغالسنگ یكی از منابع مهم انرژی دنیا و اولین سوخت فسیلی میباشد كه توسط بشر به عنوان منبع اصلی انرژی مورد استفاده قرار گرفت. اگر میزان تولید و مصرف زغال سنگ طی قرنهای گذشته دستخوش نوسانانی شده ولی در روند تولید جهانی ،همیشه سیر صعودی داشته است .
كشور ما نیز از لحاظ ذخایر زغال سنگ در سطح قابل قبولی در جهان قرار دارد . قابل ذكر است كه قسمت زیادی از ذخایر زغال سنگ ایران نیز در كوههای البرز و منطقة شمالی ایران قرار گرفته اند . مسائلی كه در بالا به آنها اشاره شد و اینكه ما در منطقه ای قرار گرفته ایم كه آشنایی با روشهای استخراج زغال سنگ می تواند كمك زیادی به ما بكند ، باعث شده تا بنده ، موضوع روشهای استخراج زیرزمینی زغال سنگ را برای گذراندن واحد كارآموزی (1) خود انتخاب نمایم .
از آنجا كه استان مازندران دارای معادن زغال فراوان میباشد و بعضی از این معادن بخصوص معادن البرز مركزی دارای وسعت و تكنولوژی قابل قبولی در میان سایر معادن هستند و از طرفی بعد مسافت كم میان شهرستان قائمشهر و این معادن باعث شد كه من برای كارآموزی معدن لایه 13 البرز مركزی را انتخاب نمایم.
البته در این بین با سختی ها و مشقات فراوانی نیز روبرو بودم . ازجمله رفت وبرگشت به محل کارآموزی.
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
فصل اول
آشنایی کلی با مکان علمی کارآموزی
1-1 جغرافیا
1-2 زمین شناسی وتکتونیک
1-3 چینه شناسی
1-4 تاریخچه اکتشاف معدن،حجم عملیات اکتشاف انجام شده(شرق لایه13)
1-5 زغال سنگ
1-6 محاسبه ذخیره
فصل دوم
ارزیابی بخش های مرتبط با کارآموزی
2-1 ایمنی
2-2 آتشباری
2-3 نگهداری
2-4 هوای فشرده
2-5 روشنایی
2-6 تهویه
2-7 روش استخراج جبه کار طولانی
2-8 چالزنی
2-9 پیشروی
2-10 سیستم ترانسپورت
فصل سوم
آزمون آموخته ها، نتنایج وپیشنهادات
3-1 آزمون آموخته ها
3-2 نتایج
3-3 پیشنهادات
منابع و مأخذ
خرید و دانلود آنی فایل